FÖNSTER

Din varukorg

Inga artiklar i kundvagnen.
Till kassan
 
 
 
 
 

Fönster

Fönster bidrar starkt till karaktären på huset och med ert val av ytbehandling och spröjs på fönsterna finns det stora möjligheter att påverka både exteriört och interiört. Alla våra träfönster görs i prima fur eller FSC certifierad teak som står emot väder och vind, och som åldras vackert när de behandlas på rätt sätt. Våra gjutjärnsfönster görs efter gamla förlagor i en rad olika modeller. Tänk på att våra måttbeställda träfönster är en beställningsvara med upp till tre månaders leveranstid.

Alla kittade produkter så som dörrar, fönster och orangerier levereras med kittet omålat och måste målas inom 3-6 månader.

KLASSISK CYKEL PÅ KÖPET

Beställ fönster, ytterdörrar och/eller vikdörrspartier till ett sammanlagt värde av minst 25 000 kr (inkl. moms) så får du en klassisk damcykel från Stålhästen (värde c:a 4000 kr). Erbjudandet gäller både lagervaror och måttbeställda produkter och kan endast utnyttjas en gång per hushåll och inte i kombination med andra erbjudanden eller rabatter. Begränsat antal, först till kvarn gäller!

Cykeln är en svart Stålhästen 28” oväxlad damcykel i klassisk modell som passar lika bra att susa fram med på cykelvägar i stan som längs grusiga alléer på landet. Cykeln levereras i kartong till 85% monterad. Cykeln levereras även med lås och framlyse. Efter att du skruvat dit styre, sadel och framdäck är Stålhästen redo för cykeläventyr.

I samband med slutbetalning av din order hämtar du ut din cykel, alternativt skickar vi den tillsammans med din leverans. Läs mer om cykeln på http://stalhasten.se

Kampanjen gäller på beställningar och köp fr.o.m. 2017-02-17 till 2017-03-31
 
 
Köpvillkor »
Säker betalning »
Så här hittar du till oss »

Träfönster

Våra träfönster byggs i prima fur eller i FSC certifierad teak. Ni kan måttbeställa fönsterna till ert hus.


Gjutjärnsfönster

Våra gjutjärnsfönster finns i flera olika modeller och levereras utan glas. Vårt stora fönster med måtten 1 480 mm x 2 020 mm passar utmärkt till lusthus och orangerier.


Kitt

Fönster kitt


 
 
 
 
Tillbaka till toppen

Kontakt

Telefon 0413-50 03 30

E-post: Kontakt
 

Adress

Slogstorp 10:36

241 61 Löberöd

Se karta »

Ordinarie öppettider

Vardagar
10.00 - 18.00
Lördagar
10.00 - 15.00
Söndagar
Stängt

(Ingen varuutlämning på lördagar.)

Prenumerera på nyhetsbrev

© Qvesarum Byggnadsvård AB 2016  
Org. nr: 556589-1412
Lediga jobb » Rapportera problem » Om Cookies » Disclaimer »