GOLV

Din varukorg

Inga artiklar i kundvagnen.
Till kassan
 
 
 
 
 

Golv

Man kan komma ganska långt med ett vackert golv. Genom att hålla sig till naturliga material och hantverksmässigt tillverkade golv, som t ex handslagen tegel, får man en levande yta som lyfter vilken inredning som helst. I vårt sortiment hittar du bland annat antika terrakottaplattor som ger en känsla av att ditt golv har legat där i 100 år. Men vår nyproducerade golvtegel tillverkas på precis samma sätt som de antika, och vad du än väljer får du ett golv med spännande nyansskiftningar.
 
 
Köpvillkor »
Säker betalning »
Så här hittar du till oss »

Golvtegel

Formas, handslages och bränns på gammalt, beprövat sätt. En tillverkningsmetod som ger en levande och oregelbunden sten som passar när du vill få fram en rustik känsla.


Terrakotta

Välj mellan nytillverkade handslagna plattor och antika plattor med över hundra år på nacken.


Betong

Ett material med härlig slitstyrka och fantastiska möjligheter. Vår betongplatta har en skön slipad yta och stora ger dig stora möjligheter att lägga effektfulla mönster.


Cementgolv

Våra mönstrade cementplattor bjuder på stor variation och passar i vitt skilda miljöer. De färggranna och stormönstrade plattorna hämtar inspiration från Medelhavsområdet medan de mer stiliserade mönstren i gråskala känns igen från vår egen byggnadshistoria. Liknande plattor hittar man ofta på golv i portar och hallar från tiden kring förra sekelskiftet. Samtliga plattor är frosttåliga och kan läggas som golv på en balkong eller terrass. Eftersom cementplattorna är handgjorda kan de ha små variationer i kulör (tänk också på att intrycket av kulören kan skifta lite beroende på din datorskärm). Även storleken kan variera någon millimeter beroende på att plattorna har krympt olika mycket vid härdningen. Cementplattornas översta lager består av ett organiskt färgpigment. Det innebär att mönstret går 4–5 millimeter ner i plattan och gör ytan särskilt slittålig. Plattorna är ca 16 mm tjocka och mäter 200 x 200 mm.


Tillbehör

Här hittar du fog och fix för plattläggning, samt olja och vax som ger dina golv en vacker och tålig yta.


 
 
 
 
Tillbaka till toppen

Kontakt

Telefon 0413-50 03 30

E-post: Kontakt
 

Adress

Slogstorp 10:36

241 61 Löberöd

Se karta »

Ordinarie öppettider

Vardagar
10.00 - 18.00
Lördagar
10.00 - 15.00
Söndagar
Stängt

(Ingen varuutlämning på lördagar.)

Prenumerera på nyhetsbrev

© Qvesarum Byggnadsvård AB 2016  
Org. nr: 556589-1412
Lediga jobb » Rapportera problem » Om Cookies » Disclaimer »