Menu
Lediga tjänster 2017-06-20T09:41:35+00:00

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta på Qvesarum Byggnadsvård? Qvesarum Byggnadsvård är ett företag i ständig utveckling. I Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund, finns vårt stora showroom, säljorganisation, administration, ledning och snickeri.

Här presenterar vi pågående rekryteringar, både till vårt huvudkontor och till våra butiker.

Säljledare

Qvesarum Byggnadsvård söker en branschvan Säljledare till butiken i Slogstorp.

Qvesarum är ett av Sveriges ledande företag inom bygg- & inredningsmaterial med inriktning på renovering av gamla hus eller nybyggnation i gammal stil. Vårt huvudkontor och butik ligger i Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund. Försäljningen sker huvudsakligen från vår butik men även via vår webbutik. Vi har två helägda dotterbolag som tillverkar våra snickerier. Huvudproduktgrupperna är fönster, dörrar, badrumsinredningar, kök, orangerier och möbler. Merparten av materialet vi producerar är kundanpassat.

Vår duktiga säljledare, Åsa Thunberg, lämnar oss i vår butik i Slogstorp för att bli butikschef i vår nya butik i Malmö som öppnar den 18 augusti på Östergatan 2.

Vi söker därför en ny Säljledare till butiken i Slogstorp.

Vi letar efter dig som är en driven men samtidigt lyhörd säljare. Du är en stark teamledare som på ett positivt och inspirerande sätt har förmågan att utarbeta och utveckla strategier för dina medarbetare och dig själv i er gemensamma strävan att uppnå och överträffa våra ambitiösa tillväxtmål. Genom ett resultatinriktat och ansvarsfullt ledarskap utvecklar du säljarna både på individ- och teamnivå samt hjälper till att driva försäljningsprocesser från start till slut för att säkerställa att försäljningsavdelningen når sina uppsatta mål.

Till din hjälp har du attraktiva produkter av högsta kvalitet och ett gediget företag i ryggen tillsammans med glada kollegor som drivs av passion, stort engagemang samt att leverera service utöver det vanliga till våra kunder.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från att leda ett framgångsrikt säljteam. Vidare värdesätter vi din förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal såväl som skrift och är van att använda CRM-program, t.ex. Lime och affärssystem t.ex. Visma, som redskap i ditt dagliga arbete. Våra kundanpassade produkter kräver byggteknisk kunskap varför erfarenhet kring detta är ett krav.

Till dina viktiga egenskaper hör; stark drivkraft kombinerat med hög ambitionsnivå och mycket energi. Du är positiv, handlingskraftig, noggrann och resultatorienterad. Du är en relationsbyggare med både kunder och kollegor, har ett lösningsorienterat synsätt och har en naturlig förmåga att leda samt se möjligheter istället för hinder. Att alltid ligga steget före och vara proaktiv är viktigt. Du trivs med högt tempo och har en stark vilja att uppnå resultat.

Vi letar efter människor som bryr sig – om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra!

Är du redo att vara med i ett vinnande team?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev, märkt i ämnesraden med ”Säljledare”, till Anna Åstradsson, anna@qvesarum.se

Vi kommer hantera ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.

Extra butikspersonal

Vi växer så det knakar och söker extra butikspersonal till vår butik i Slogstorp som ligger 20 minuter nordost om Lund.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från butiks och försäljningsarbete och besitter branschvana och/eller byggteknisk kunskap när det kommer till våra kundanpassade produkter så som fönster, dörrar, kök trappor m.m.

Arbetstiderna är dels schemalagda, främst på fredagar och lördagar men även enligt överenskommelse när behov finns. Tjänsten kommer även innebära butiksarbete i vår butik i Malmö vid Drottningtorget som öppnar i slutet av sommaren.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med trevliga kollegor och i miljöer med vackra inredningsprodukter och genuint hantverk.

Tillträde snarast.

Vi letar efter människor som bryr sig – om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra! Är du redo att vara med i ett vinnande team?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev, märkt i ämnesraden med ”Extra butikssäljare”, till Anna Åstradsson, anna@qvesarum.se

Vi kommer hantera ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.

Produkt- och produktionsansvarig

Qvesarum förstärker organisationen och söker nu en Produkt- och Produktionsansvarig.

Qvesarum säljer bygg- och inredningsmaterial med inriktning på gammal stil. Vi har vårt huvudkontor och showroom i Löberöd i Skåne. Försäljningen sker företrädesvis från vårt showroom men även via vår webbutik. Vi har två helägda dotterbolag som tillverkar våra snickerier varav det ena finns i anslutning till vårt showroom i Löberöd och det andra finns i Indonesien. Våra huvudproduktgrupper är fönster, dörrar, badrumsinredningar, kök, orangerier och möbler. Vi producerar byggmaterial och annan inredning med inriktning på renovering av gamla hus eller nybyggnation i gammal stil. Merparten av materialet vi producerar är kundanpassat.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bl.a.:

– Produktutveckling
– Arbeta aktivt med att förnya produktsortimentet
– Vara en länk mellan våra säljare, kunder och våra produktionsenheter
– Orderläggning (controllerfunktion) till våra produktionsenheter och underleverantörer
– Upphandling av material och maskiner till våra produktionsenheter
– Effektivisering av våra produktionsenheter
– Arbeta proaktivt med att säkerställa och utveckla produktionsrutinerna
– Arbeta proaktivt med miljöskyddsarbete i våra produktionsenheter
– Besöka våra produktionsenheter och underleverantörer både i Sverige och utomlands

Vi önskar att vår nya Produkt- & Produktionsansvarige har följande kvalifikationer:

– Kunnig inom snickeriproduktion av de produkter vi nämnt
– Utbildning inom Industridesign alt. Produktutveckling är meriterande
– Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
– Mycket god datorvana

Behärskar du ett ritningsprogram så är det meriterande men ej ett krav då vi har CAD-ritare inom organisationen.

Tjänstgöringsgraden är 100%, tillsvidareanställning och med tillträde snarast. Placeringsort Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund.

Körkort B är ett krav och egen bil är ett plus.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en miljö med genuint hantverk, vackra inredningsprodukter och klassiska byggvaror.

Vi kommer att intervjua löpande och du är välkommen att sända in din ansökan, märkt i ämnesraden med ”Produkt- & produktionsansvarig”, snarast till Anna Åstradsson, anna@qvesarum.se.

Lager- och logistikansvarig

Vi söker en driven Lager- & Logistikansvarig som kommer arbeta både operativt och strategiskt.

Dina arbetsuppgifter är bl.a.:

– Övergripande ansvar för Qvesarum Byggnadsvård och dotterbolagens dagliga lager- & logistikarbete
–  Arbete ”hands-on” med in- och utleveranser
– Arbeta aktivt med upphandling av frakter
– Arbeta aktivt med upphandling av förpackningsmaterial och emballage
– Strukturera, organisera & effektivisera lagerrutinerna
– Administrera transportreklamationer

Under 2017 planerar vi bygga ut vårt lager med 1500 kvm. Du kommer vara ansvarig för att planera och strukturera upp nya lagerplatser och övriga förekommande arbetsuppgifter som nyanläggning av ett lager innebär.

För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är strukturerad och kan ha många järn i elden och att du har minst tre års erfarenhet av liknande en liknande yrkesroll på ett varulager. Flytande svenska är ett krav. Stor del av vår interna kommunikation sker på engelska vilket även ställer krav på att behärska detta i både tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, driven, noggrann och självgående. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt samt ta egna initiativ. Du trivs i en roll där du kan varva det dagliga rutinarbetet med nytänkande och förändringsarbete.

God datavana krävs. Meriterande är att ha erfarenhet från Visma Administration och Lime. Vidare är det positivt att du har lätt för att lära dig nya system då vi inom kort kommer byta affärssystem.

Tjänstgöringsgraden är 100%, tillsvidareanställning och med tillträde snarast. Placeringsort Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund. Truckkort och körkort B är ett krav och egen bil är ett plus.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en miljö med vackra inredningsprodukter och genuint hantverk.

Vi kommer att intervjua löpande och du är välkommen att sända in din ansökan, märkt i ämnesraden med ”Lager- & logistikansvarig”, snarast till Anna Åstradsson, anna@qvesarum.se.

Inga produkter i kundvagnen