Fri frakt på beställningar i webbutiken över 500 kr, annars 59 kr
Växla valuta:
Lediga tjänster 2019-01-22T14:59:31+00:00

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta på Qvesarum Byggnadsvård? Qvesarum Byggnadsvård är ett företag i ständig utveckling. I Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund, finns vårt stora showroom, säljorganisation, administration, ledning och snickeri.

Här presenterar vi pågående rekryteringar, både till vårt huvudkontor och till våra butiker.

Webbutvecklare med fokus på e-handel

En kreativ och noggrann webbutvecklare som ligger steget före

Qvesarum är ett av Sveriges ledande företag inom bygg- och inredningsmaterial med inriktning på nybyggnation med genuina material samt renovering och restaurering av gamla hus. Vårt huvudkontor och butik ligger i Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund och vi har även en butik på Östergatan 2, vid Drottningtorget, i centrala Malmö. Försäljningen sker huvudsakligen genom offertförsäljning, våra butiker och vår webbutik. Vi har två helägda dotterbolag som tillverkar våra snickerier. Qvesarums huvudprodukter är fönster, dörrar, badrumsinredningar, kök, orangerier m.m. Merparten av materialet vi producerar är kundanpassat.

Under det senaste året har Qvesarum tagit stadiga kliv framåt i utvecklingen av e-handel och digital marknadsföring. Vi är i en expansiv fas när det kommer till e-handel och står inför ett ökat fokus på e-handel och digitala lösningar som gör Qvesarum till en ännu mer attraktiv leverantör. För att nå dessa mål söker vi en utvecklarstjärna inom WordPress/Woocommerce som kommer att vara stationerad på vårt huvudkontor i Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund.

Vi är i en spännande fas när det gäller utvecklingen av e-commerce samt marknadsföring i digitala kanaler. Vår marknadsförings- och e-commerceavdelning ingår i en platt organisation i ett dynamiskt team som utvecklar utformning och funktionalitet i vår växande e-handel.

Personen vi söker bör ha följande kompetenser & erfarenhet:

 • WordPress
 • WooCommerce
 • PHP
 • CSS
 • HTML
 • Databashantering
 • Webbdesign
 • Har kunskap/erfarenhet av SEO, webbanalys, SEM och digital marknadsföring ur ett utvecklarperspektiv
 • Back-end
 • Fron-end
 • A/B-tester

Vi söker dig som är driven och har ett brinnande intresse för webbutveckling inom e-handel. Du är flexibel och är nyfiken med problemlösningsförmåga samt noggrann och tummar aldrig på kvaliteten i ditt arbete. Du samarbetar gärna med andra och ser teamet som en källa till kunskap och utveckling. Du är en stjärna på att koda och har alltid användarupplevelsen i fokus. Ett intresse för bygg och inredning är såklart ett plus men inget krav.

På Qvesarum värnar vi om såväl våra medarbetare som våra kunder. Utöver en gemytlig stämning på arbetsplatsen har man som anställd på Qvesarum schemalagd träning på arbetstid. Vi arbetar hela tiden mot gemensamma mål och firar framgång tillsammans.

Är du redo att vara med i ett vinnande team?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev till therese@qvesarum.se som även besvarar eventuella frågor om tjänsten via telefon 0413-500 347.

Inga produkter i kundvagnen