Fraktikon Fraktkostnad i webbutiken från 79 kr
Klarna ikon AAA kreditvärdighet ikon
Qvesarum Logotyp
Ikon för att aktivera sökfältet
Ikon för varukorgen 0
Varukorg 0 kr

Du har inte lagt några artiklar i varukorgen.

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Enligt personuppgiftslagen (1998:204) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När kunden klickar på ”Köp” i Qvesarums webbutik eller anmäler sig som kund hos Qvesarum byggnadsvård godkänner kunden samtidigt att Qvesarum Byggnadsvård lagrar de uppgifter som är nödvändiga för att kunna fullfölja kundens beställning.

Cookies

Vi använder oss av cookies för statistiska ändamål och för att underlätta hanteringen av köpprocessen i webbutiken. Användningen av ”cookies” är ett allmänt etablerat sätt att förbättra användarvänligheten på internet. Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder ”cookies”, dvs textfiler som placeras i er dator för att kunna analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut. Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.
Kunden har rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade hos Qvesarum Byggnadsvård. Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har kunden rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. För att lämna ut uppgifter krävs enligt personuppgiftslagen att du sänder in en undertecknad begäran till:

info@qvesarum.se

Qvesarum Byggnadsvård

Slogstorp 10:36

241 61 LÖBERÖD

Endast Qvesarum Byggnadsvård har tillgång till kundens uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan godkännande, med undantag för eventuella rättsliga ärenden.